Reduir centímetres amb els millors tractaments corporals

DiRzen

Tenir cura del que menges i fer esport no són les úniques armes per guanyar la batalla als quilos de més. Els tractaments estètics en cabina poden convertir-se en bons aliats per reduir centímetres i tonificar el cos, ja que potencien l’eliminació de greixos i líquids. A DiRzen hi trobaràs els més eficaços.

text EVA MIMBRERO, periodista especialitzada en salut i bellesa

Adéu retenció!
Cavitació + drenatge limfàtic

El drenatge limfàtic està especialment indicat per lluitar contra la retenció de líquids. La seva finalitat és estimular el sistema limfàtic, ja que afavoreix la circulació i l’eliminació de les substàncies de rebuig que es generen a l’organisme. Es practica per tot el cos, inclosos els peus, per mitjà de suaus bombaments, de manera que les desferres es vagin arrossegant cap als canals limfàtics perquè puguin fluir. Combinar aquesta tècnica amb una sessió prèvia de cavitació en potencia els efectes, ja que, a més de líquids, podràs eliminar greix. Mitjançant un equip d’ultrasons de baixa freqüència, la cavitació genera l’aparició controlada d’unes microbombolles que exploten i trenquen les parets de l’adipòcit, i el transformen en una substància líquida que és eliminada fàcilment per l’organisme.

Elimina toxines
Reflexologia podal

Practicar pressions i friccions sobre certs punts reflexos de la planta dels peus pot contribuir a millorar la silueta. Aquesta tècnica manual, d’origen oriental, resulta especialment eficaç a l’hora de reactivar el sistema d’eliminació de toxines.

Glutis en forma
Boot Camp

L’entrenament dels soldats, Training Camp, es trasllada a les cabines d’estètica. Amb l’aplicació de productes específics, millora l’aspecte de l’abdomen, natges i pit, i aconsegueix una reducció del greix i la cel·lulitis, millor textura de la pell i un augment de la producció de col·lagen i elastina. Resultats des de la primera sessió.

Nodreix la teva pell
Embolcalls amb algues, xocolata o bambú

Els seus compostos actius, aplicats sobre la pell, ajuden a millorar-ne l’aspecte. Les algues riques en iode i el bambú, per exemple, tenen una gran capacitat per drenar les toxines i activar la circulació. D’altra banda, la xocolata hidrata, tonifica i revitalitza.

Oxigena’t per dins
Massatge circulatori activador

Mitjançant un massatge manual profund, que té com a objectiu reactivar la circulació sanguínia a nivell del teixit cel·lular subcutani, es pot potenciar l’oxigenació cel·lular. Això millora l’aspecte de la pell de taronja.

Ataca la cel·lulitis
Lipomassatge

Aquesta tècnica contribueix a reduir la cel·lulitis i els problemes de greix localitzat. Es basa en l’acció d’uns corrons mecanitzats que posseeixen tres tipus de moviment. Aquests moviments contribueixen a activar la circulació i l’oxigenació dels teixits, milloren l’elasticitat de la pell i augmenten la destrucció dels greixos. Això sí, és important assegurar-se que la persona que realitza la tècnica del lipomassatge té una adequada formació i experiència, perquè la seva eficàcia depèn en gran part dels coneixements anatòmics i fisiològics del professional.

PROVA’LS AL TEU CLUB**
Al DiRzen pots beneficiar-te de totes aquestes tècniques reductores i tonificants amb un tractament totalment personalitzat. “El primer que duem a terme és un bon diagnòstic corporal, que ens permet avaluar l’estat de la pell i el cos, i partir d’aquí assessorem el client respecte al tractament més adient per a ell”, assegura Mireia Bragulat, responsable dels DiRzen Diagonal i Up&Down.

**Consulta la disponibilitat de tractaments als clubs que disposen de DiRzen (DiR Castillejos, Diagonal DiR, DiR Maragall, UP&Down DiR, Tres Torres DiR i Tuset DiR). Més informació: 902 101 979.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: