Adquireix to i fermesa per definir la teva silueta

Gimnasio BarcelonaEl treball muscular, estigmatitzat per aquells que diuen que ajuda a guanyar pes pel fet conegut que el múscul pesa més que el greix, és indispensable en un pla d’aprimament. Un cos tonificat i sense acumulacions de greix fa possible tenir una pell bonica sense alteracions o irregularitats.

text PABLO MARTOS, departament de fitness del Grup DiR

Cal saber que un treball de tonificació no implica un gran augment de la musculatura, sinó que l’activa. Com a conseqüència d’aquesta activació, s’augmenta el percentatge de massa muscular, que incrementa el metabolisme dels greixos (fins i tot en repòs), millora el to muscular, modela la silueta i aconsegueix que perdre pes no es tradueixi en perdre força física. Aquest entrenament, per tant, és essencial per mantenir una pèrdua de pes constant i a llarg termini.

TONIFICA’T AL DiR

El D·tono i moltes altres activitats de tonificació són les millors aliades per dir adéu a les calories per sempre:

D·tono. Entrenament específic per exercitar els principals grups musculars mitjançant aparells com manuelles, bodybars, etc. Augmenta el to i percentatge muscular, i aconsegueix uns músculs més forts, resistents i flexibles. A més, en combinar diferents tipus d’entrenament muscular, provoca que la despesa energètica sigui més alta i es cremin més calories. S’accelera el metabolisme basal i els resultats són més ràpids.
GAC. Sessions específicament dissenyades per modelar i tonificar els glutis, abdominals i cames d’una manera ràpida, efectiva i eficaç. La millora de to muscular t’ajudarà a mantenir uns glutis i unes cames tonificades i un ventre pla, que faran que et vegis estèticament molt millor. També existeix la versió Aqua-Gac a la piscina del teu club.
Pilates-Plus.  Sessió de 55 minuts per als que ja han adquirit un cert nivell, en la qual s’introdueixen exercicis més evolucionats d’un nivell mitjà i avançat. Combina l’entrenament muscular i la flexibilitat amb l’ajuda del control de la respiració i la concentració. Qui practica Pilates obté una aparença definida i estilitzada en els músculs de braços, cames i ventre, a diferència del volum que provoquen els pesos.
Power-Plate. Amb uns minuts, activa gairebé el 100% de les fibres musculars de tot el cos. L’alt grau de tonificació que aconsegueix aquest entrenament permet un millor estat físic que evita la formació de nòduls de greix. També va bé per reduir toxines i augmentar la circulació i oxigenació, ja que estimula la fermesa i suavitat de la pell.

_______________________________________________________

GimnasioLLEST EN 20 MINUTS!
L’exercici muscular localitzat és bàsic per guanyar fermesa, to i definir la silueta. Tres dies per setmana, fes dos o tres exercicis de cadascun dels grups musculars: cames, glutis, esquena, pit, braços i abdominals. Treballa amb més èmfasi els teus punts febles i realitza diverses repeticions de cada exercici en dues sèries, amb un descans d’un minut entre l’una i l’altra. En 20-25 minuts ho tindràs tot fet.

________________________________________________________

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: