CAF, el motor de DiR

Rere el creixement i la innovació que defineixen la trajectòria del Grup DiR des que va néixer el 1979 s’amaga la impecable gestió de CAF (Centre d’Activitats Físiques, SA), la societat holding del Grup i accionista majoritària dels Clubs DiR.

Arribar al cim costa gran esforç i talent, però el repte és mantenir-s’hi. Això ho sap bé el gran equip de professionals que formen CAF, responsables de l’espectacular expansió del Grup DiR i de conservar amb èxit el seu estatus de primera entitat del sector del fitness a Barcelona, on ja té 18 instal·lacions esportives (17 a Barcelona i 1 a Sant Cugat del Vallès) i 80.000 socis.

Esperit emprenedor. En el creixement de DiR, CAF ha jugat un paper protagonista, i ha liderat el projecte d’obertura de cada nou centre alhora que ha marcat les directrius per millorar de manera periòdica els existents. Només en els últims cinc anys, DiR ha renovat i ampliat 12 dels seus clubs, ha inaugurat Pilates DiR Studio, Up&Down DiR, Yoga One i Tuset DiR, i ha iniciat la gestió de Seven DiR. Part important de la consecució d’aquest nivell de qualitat ha estat possible al fet de disposar de la confiança de més de 2.000 inversors que acompanyen CAF en l’assoliment d’objectius més ambiciosos cada dia.

Coneixement del sector. Més de 1.200 professionals i especialistes en diferents àrees fan que DiR funcioni com un engranatge perfecte, i donen forma a la filosofia de la companyia: apropar a tothom l’esport, oferir comoditat, màxima qualitat, innovació i un servei complet perquè tots els barcelonins puguin gaudir d’un estil de vida saludable. Això s’aconsegueix a través de rigorosos estudis de mercat que ajuden a identificar les necessitats i requeriments dels clients, i aporten noves fórmules comercials que faciliten la pràctica d’exercici físic.

Vocació pionera. Fa més de 30 anys que l’equip gestor de CAF treballa amb il·lusió i dinamisme perquè DiR sigui l’empresa més gran de Catalunya dedicada a l’exercici físic i a la salut, i s’ha consolidat com una entitat de prestigi que identifica amb antelació les últimes novetats en el món del fitness i el wellness i les transforma en tendència.

_____________________________________________________

Spa Barcelona

DiR és… salut integral

DiR posa fàcil i a l’abast de tothom poder practicar esport a 10 minuts de casa o de la feina en un club que ofereix serveis integrals.

  • Fitness: 230 tècnics i 250 entrenadors personals al servei dels socis. 10.400 sessions d’activitats dirigides i 16.129 sessions virtuals cada mes. 13.000 hores d’entrenament personal. Tot, amb la tecnologia més innovadora del mercat.
  • Bellesa: DiRzen ofereix una àmplia oferta de massatges, tractaments d’estètica o fisioteràpia. DiR també disposa de piscines, solàriums, cabines d’UVA i espais termolúdics.
  • Salut: la Unitat Mèdica d’Esquena i la Unitat de Valoració de la Salut, a Tuset DiR, tracten patologies i  valoren l’estat de la forma física amb la tecnologia més avançada i exclusiva.
  • Nutrició: al servei nutriDiR els millors dietistes ofereixen un tractament personalitzat a cada client. Sense oblidar el menjar sa, ràpid i equilibrat dels restaurants Saibò.
  • Social: DiR organitza nombroses activitats esportives i socials, i ha creat la plataforma social a Internet DiR Singles&Friends per afavorir les relacions entre persones.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: