Digues adéu a la pell de taronja

Qui no vol lluir unes cames sense cel.lulitis amb l’arribada del bon temps? Els cosmètics, i sobretot la constància, poden ajudar-te a aconseguir-ho.

text EVA MIMBRERO

La cel·lulitis és una de les principals preocupacions estètiques de les dones. Una dada gens sorprenent si tenim en compte que aquesta alteració de la dermis afecta, algun cop a la vida, a la gran majoria d’elles: en concret, es calcula que al 90%. 

Per què aquesta acumulació de greix i líquids a les capes superiors de la pell es tan comuna? Els factors hormonals i la predisposició genètica influeixen notablement, però no són les úniques causes de l’aparició de la pell de taronja: els hàbits de vida poden marcar la diferència. Menjar de forma sana i equilibrada combat la retenció de líquids i de substàncies tòxiques a l’organisme, i fer esport regularment contribueix a millorar la circulació de la sang i la resta de líquids, sense passar per alt el seu potent efecte crema-greixos. L’exercici, a més, ajuda a guanyar to muscular, i no hem d’oblidar que la cel·lulitis també pot provocar flaccidesa.

Cosmètics per combatre-la

La cosmètica també és eficaç a l’hora de lluitar contra la pell de taronja. Només cal fer un cop d’ull als aparadors de les farmàcies i centres d’estètica per comprovar el gran ventall de productes que asseguren combatre la cel·lulitis i la flaccidesa. Quin és el secret del seu èxit? La combinació de principis actius que ajuden a drenar els líquids (com per exemple els extractes de cacau, cua de cavall o centella asiàtica) amb substàncies que afavoreixen la crema dels greixos i la tonificació de la zona (com la cafeïna, el fucus o la carnitina). Per afavorir la seva eficàcia estén el producte amb un suau massatge circular fins que la pell ho absorbeixi per complet. La constància també es fonamental: de poc servirà la ciència que s’amaga darrera aquestes cremes i gels si fer-los servir no es converteix en un hàbit mentre seguim el tractament.

Consells per evitar-la

  1. No fumis: El tabac pot provocar l’aparició de la cel·lulitis perquè augmenta la retenció de líquids. L’alcohol tampoc no et beneficia.
  2. Texans arrapats, millor que no: La roba ajustada dificulta la circulació, afavorint que els líquids i les toxines s’acabin acumulant a cames, glutis i cintura.
  3. Aigua, sempre a mà: Beure dos litres al dia ajuda a eliminar toxines. Els principis actius del te verd també et beneficien.
  4. Lluita contra l’estrès: Un ritme de vida massa accelerat pot acabar alterant el nostre equilibri hormonal, facilitant l’aparició de la pell de taronja.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: