Garmin Barcelona Triathlon: totes les novetats

És el triatló amb més participació d’Espanya i el tercer d’Europa. Des dels 2.000 participants del 2008 fins als 6.000 del 2011, aquesta prova s’ha convertit en un referent a nivell mundial. T’expliquem les principals novetats de l’edició d’enguany, que se celebrarà el 7 d’octubre.

Promoció femenina
Amb la intenció de promocionar la vessant femenina del triatló (pràcticament el 40% dels participants en la distància Super Sprint), es va crear un box exclusiu per a aquesta categoria que permetés augmentar al doble les places disponibles, per tal de fomentar la presència femenina. Amb aquesta configuració, el total de places d’aquesta edició serà de 7.000.

Els millors del món
La partida destinada als premis ha augmentat un 20%. A més, s’ha consolidat la convivència del triatló més popular amb el millor cartell de triatletes d’elit. Javier Gómez Noya, Ivan Raña, Joao Silva, Mario Mola, Alessandro Fabian, Marcel Zamora, Cesc Godoy, Ainhoa Murua, Nicola  Spirig,  Jodie  Stimpson, Marina Damainlacourt i Pilar Hidalgo són algunes de les figures que ja han competit en el Garmin Barcelona Triathlon en edicions anteriors.

Més qualitat als federats
Com l’any passat, es permetrà sortir als federats amb la sortida elit (amb un marge de 2 minuts). Per a la resta d’onades, la sortida es retardarà una hora, per la qual cosa els federats tenen la possibilitat de gaudir d’un triatló pels carrers de Barcelona, amb un circuit de bici a la seva disposició i 10 km de carrera a peu a una volta. Un autèntic luxe que pocs triatlons a nivell mundial ofereixen.

Festa del triatló
& esperit solidari
Una de les novetats de l’edició del 2012 serà la celebració d’una festa la nit del 5 d’octubre, on s’espera la presència dels atletes d’elit, amb briefing de la cursa, sorteig de material i moltes sorpreses. Així mateix, en una època difícil com l’actual, a més del projecte Real Dreams habitual en anys anteriors, es potenciarà el Triatló Solidari amb una nova forma de recaptar fons que es destinaran a un projecte benèfic d’alguna entitat o col·lectiu barceloní.

Més training sessions
Si el 2011 es van realitzar les primeres training sessions amb Xavi Llobet i Cesc Godoy,  aquest any augmenten el nombre de dies i seran més les persones afortunades que podran gaudir dels consells dels triatletes d’elit perquè el dia de la cursa sigui un èxit. Les training sessions es faran la tarda dels divendres del mes de setembre. Més informació i inscripcions al web www.garminbarcelonatriathlon.com.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: