Crioteràpia: fred contra el greix localitzat

L’estiu és temps de terrasses, platja, sortides nocturnes… una desconnexió necessària de la rutina però que pot tenir conseqüències en la figura. Per tornar a lluir-la sense complexos, a més de menjar sa i d’entrenar-te, comptes amb tècniques estètiques d’última generació i una gran eficàcia. La crioteràpia, que fa servir el fred extrem per reduir el greix localitzat, n’és una.

Text Eva Mimbrero, periodista especialitzada en Salut i Bellesa

Resultats espectaculars en zones rebels (abdomen, cintura, braços, papada…) amb un màxim de tres sessions l’any: és el que promet la crioteràpia però… com s’aconsegueix aquest efecte? L’aplicació local de fred extrem, entre cinc i deu minuts, a la zona que es vol tractar mitjançant un capçal que es troba a -4 ºC provoca la mort de les cèl·lules de greix (adipòcits), que el nostre organisme acaba eliminant gradualment. Així, tot i que el seu efecte es pot començar a observar a partir del primer mes, els millors resultats es donen entre dos i quatre mesos després de l’aplicació del fred.

“Els clients noten uns resultats brutals, estan supercontents”, explica Mireia Bragulat, responsable del DiRzen Diagonal, primer centre on els usuaris del DiR poden dur a terme aquest tractament. Per Bragulat, també és molt important que els interessats tinguin clar que aquesta tècnica és útil contra el greix tou, no contra la cel·lulitis. “El candidat ideal per sotmetre’s a una sessió de crioteràpia seria una persona que, tot i menjar sa i fer exercici, no aconsegueix eliminar el greix localitzat a les zones rebels”, aclareix.

Màxima eficàcia

Respecte el nombre de sessions necessàries, se’n fan entre una i tres l’any, depenent de la profunditat del greix que es vulgui tractar. “Com que les sessions són tan espaiades, combinem aquest tractament amb d’altres tècniques, com per exemple el drenatge limfàtic o els embolcalls”, continua Bragulat. D’aquesta manera es potencia encara més l’eliminació dels adipòcits per part del nostre organisme.

Durant la sessió de crioteràpia la zona tractada es pot enrogir moderadament, però aquest efecte acostuma a marxar minuts després de l’aplicació. Les persones més sensibles al tractament poden sentir una espècie de formigueig a la zona a causa de l’acció del fred, amb una durada d’entre una i vuit setmanes. Per sotmetre’s a la tècnica que es fa servir als centres DiRzen, coneguda com a Crioshape, no es necessita anestèsia ni cap tipus de medicació.

Els resultats del tractament duren almenys un any, segons s’afirma al web de Crioshape, on n’equiparen l’eficàcia a la de procediments invasius com la liposucció.

Prova-la a DiRzen

El DiRzen Diagonal és el primer que fa servir la crioteràpia, tot i que està previst que aquesta tècnica s’estengui a d’altres centres en breu (pots demanar-ne més informació als clubs DiR que disposen de DiRzen). El preu de la primera sessió és de 149 euros. La resta tenen un import de 190 euros.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: