Lletres i bits

Per donar la benvinguda a la tardor i sentir-te bé per dins i per fora, res millor que aquestes lectures. Per trobar plans divertits, et descobrim blocs d’artistes desconeguts però plens de talent, agendes low cost, tendències i cultura.

text +Bernat (llibres) i Fra del Río (webs)

nous propòsits

El poder de los hábitos, Charles Duhigg (ed. Urano, 18 €). Cadascun dels nostres costums defineixen la nostra salut, productivitat i felicitat. Sabies que es poden canviar? Amb aquest llibre descobriràs els mecanismes psicològics i neurològics que els condicionen.

amor i zombis

La zombi espina, Òscar Vendrell(Edicions Saldonar, 15 €).El benestar que havíem conegut s’ha acabat. Catalunya viu una crisi apocalíptica en què els zombis guanyen terreny. Enmig del caos, l’Hèstia i l’Emili trien el seu propi camí per salvar qui més estimen. Una novel·la de morts vivents, amor i supervivència.

superació personal

La sort del meu destí, Isidre Esteve (Ara Llibres, 16,95 €). La vida de l’antic pilot de motos Isidre Esteve es va veure truncada per un accident que el va deixar en cadira de rodes, i des d’aquell instant les seves aventures han estat unes altres. Un clar exemple de lluita i ganes de viure.

bones postures

El fisioterapeuta a casa, Lluís Puig (Viena Edicions, 16,90 €). Qui no ha tingut alguna vegada mal d’esquena després de parlar amb el mòbil recolzat a l’espatlla? En aquest llibre s’explica de manera molt clara i didàctica com estalviar-se patiments i molèsties sense restar res de la nostra activitat diària.

guia antiestrès

¿Por qué las cebras no tienen úlcera?, Robert M. Sapolsky (Alianza Editorial, 24,60 €). Una guia útil per aprendre a gestionar l’estrès. La seva lectura t’obrirà noves perspectives sobre com respon el sistema nerviós a l’estrès i com es poden controlar aquestes respostes.

guanya autoestima

Enamora’t de tu, Walter Riso (Columna Edicions, 15 €). Una bona autoestima incrementa les emocions positives. A més, permet aconseguir més eficàcia en les tasques, millorar les relacions i guanyar independència i autonomia. La proposta d’aquest llibre: sigues valent i enamora’t de tu mateix.

 

Cooltural blogin’

amoralart.cat

“Diuen que les coses que es fan per amor a l’art són les que més es gaudeixen a la vida”. Aquest bloc és una iniciativa de Víctor Fernández i Martí Andiñach, dos amics que volen investigar sobre l’acte creatiu. Han ideat un espai de fotoreportatges amb artistes com a protagonistes.

www.underdogs.es

L’expressió underdogs s’utilitza per parlar dels que, en una competició, tenen poques possibilitats de guanyar un partit amb una bona puntuació. Els creadors d’aquest bloc volen ajudar els underdogs de l’art barceloní, aquells que encara són desconeguts, fent difusió del seu treball.

www.laculturanovalres.com

Aquesta pàgina web vol donar un servei a la gent i demostrar que la cultura no té cost. Hi trobaràs una agenda cultural molt interessant amb recomanacions, entrevistes, llibres, etc. I el més important és que tots els actes que recomanen són gratuïts. Ideal per aquest temps de crisi.

itfashion.com

Més que un bloc, és una revista on-line. Et manté al dia de projectes creatius que “estimulen la vista i l’intel·lecte”. Troben i fan ressenya de blocs personals, fotografies i dissenys. D’estètica neta i atractiva, cada entrada convida a explorar i saber-ne més. De subscripció obligada si segueixes les tendències.

mariaalmenar.com

Aquest és el bloc de la periodista María Almenar. Ella ha creat Tendències al dente per donar-se a conèixer millor i difondre el seu treball. Hi trobaràs cròniques, reportatges i entrevistes, sempre relacionades amb el món de la cultura, l’art i la moda. Seductor i interessant.

www.barcelonacoolexperience.es

Amb un format molt visual i fotos espectaculars, hi trobaràs una selecció dels millors plans. Vida urbana, escapades i alguna ressenya internacional. Tot el més in i fashion a un clic. I no et pensis que et picarà la butxaca. Moltes vegades el pla més chic no és gaire car. Això sí, de moment només es pot consultar en anglès.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: