Planta cara a la crisi

Les vitamines són un grup de substàncies essencials per al desenvolupament cel.lular i el creixement i són, per tant, totalment imprescindibles 
per a la vida. Les vitamines sempre són bones, perquè ajuden l’organisme i et fan més fort sobre qualsevol tipus d’agressió. Però la crisi actual no es pot combatre amb fórmules ni píndoles tradicionals. Només sentint-te bé amb 
el teu cos i posant-lo 
en moviment amb 
activitat física podràs plantar-li cara.  

Vitamines per a la 
força
física i mental

Hi ha unes vitamines especials que doten d’autoestima, energia positiva, valentia, coratge, fortalesa i que eliminen l’apatia, el pessimisme i el clima negatiu. Són les Vitamines DiR. Els efectes de  la seva ingesta? Qui les pren des de fa anys sap que provoquen ganes de menjar-se el món, d’assolir qualsevol repte, i per què no també força per combatre la crisi! Contraindicacions poques, com a molt l’addicció a sentir-se bé, més lliure i més viu i voler arrossegar a tothom a provar-les. Però i si en comptes de prendre Vitamines DiR només quan les necessites, quan et sents apàtic i xafat, et fas immune a aquestes sensacions prenent-ne cada dia una dosi? La pràctica d’esport dóna força física i també mental.

Fes-te fort per encarar la tardor
amb molta energia positiva. Inverteix
en tu mateix i envolta’t de persones que també ho facin.

Reacciona 
amb optimisme
Necessites mirar de front la crisi i contestar-li amb moviment, energia, bon rotllo, ganes de conèixer gent, de provar noves activitats, de llevar-te al matí i posar-te en marxa. Sigues proactiu per ser més fort davant els agents externs i estigues preparat. Està demostrat que una bona alimentació immunitza davant de moltes malalties i l’activitat física prevé molts mals i alhora ajuda a tenir una ment més forta, més desperta, més creativa, més activa i més dinàmica, i això només ho fan les Vitamines DiR. Perquè no es pot tenir una ment forta en un cos dèbil, tal com diu la famosa citació mens sana in corpore sano, aplicable més que mai en aquest moment en el qual necessitem una ment desperta per poder reaccionar amb optimisme.

VITAMINES DiR PER COMENÇAR LA TEMPORADA AMB FORÇA I ENERGIA
Ja és aquí la tardor, el fred, els dies més curts… i és possible que els símptomes d’apatia i negativitat se’t comencin a despertar i que el clima se t’emporti. Comença la nova temporada amb força, no deixis arrossegar-te pel context i treballa en tu mateix, en el teu benestar físic i emocional, donant al teu organisme repetides dosis de Vitamines DiR abans que els símptomes envaeixin la teva ànima.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: